Vrhunac Biotech Ltd

O nama

O nama
Dom > O nama

Apex Biotech Ltd , nalazi se u Xian Hi-tech Industrial Development Zone, specijaliziran za izvlačenje i razdvajanje prirodnih botaničkih bioaktivnih sastojaka, kao i istraživanje i razvoj, proizvodnju, prodaju i uvoz i izvoz standardizovanih prirodnih ekstrakta.

Apex se fokusira na razvoj i primenu novih proizvoda i novih tehnologija. Osim iskustvenih tehničkih timova i najsavremenije eksperimentalne opreme, Apex takođe pruža usluge ODM, OEM i Contract usluge proizvodnje prema zahtevima kupaca. Trenutno glavni Apex-ovi proizvodi uključuju Ekstrakt mliječne česme Silymarin Silybin, Gingerols ekstrakt gingerola, Isoflavon soje, Paeoniflorin, Salvanska kiselina, Tanshinol, Tanshinone, Salvianolinska kiselina B i Purearia Isoflavone, kao i razne druge biljne ekstrakte.

Laboratorija Apex-a je opremljena naprednim uređajima za otkrivanje HPLC, GC, UV i TLC i laboratorijom za mikrobiologiju, obezbeđujući proizvode vrhunskog kvaliteta i najfinije usluge.

Fabrika Apexa nalazi se u Xuzhuangu u okrugu Dali, provinciji Shaanxi, koja je redizajnirana u skladu sa pravilima GMP i izgrađena kao moderna fabrika.

Apexova baza za sadnju


APEX kultura

Osnovne vrednosti : Ljudi najvažniji, Odgovornost, Jedinstvo i Napredak.

Poslovno verovanje : integritet, inovacija, osvajanje tržišta; Dobar kvalitet, Visoka efikasnost, Serviti klijentima.

Vizija preduzeća : vrhunska usluga, kvalitet prve klase, međunarodni brendovi, svjetska reputacija.
S logan : Zdravi proizvodi, prekrasan život!

Naša misija

1. Ovladajte vrhunskom biotehnologijom u svijetu, kontinuiranim inovacijama, istražujte najbolje pogodne proizvode za zdravlje ljudi.


2. Sve napore da se postigne međunarodni brend, sa visokokvalitetnim proizvodima i odličnim uslugama da stoje na međunarodnom tržištu i steknu dobru reputaciju od kupaca.


3. Zadovoljstvo članova, pohvale klijenata i priznanje svijeta kao socijalni povratak.


4. Poboljšanje kvaliteta života zaposlenih, Povećati osećaj ostvarenja zaposlenih u preduzećima.


5. Visoka efikasnost, niska potrošnja energije, zaštita životne sredine, zdravlje, recipročno društvo.

Upit
Obratite nam se
Adresa: Br. 6 Zhangba 4 Rd., Xi'an Hi-Tech zona, Xi'an 710077, Kina.
Telefon: +86 (29) 8860 1330
Faks: +86(29) 8860 9131
E-pošte: info@apex-bio.com
Dom | O nama | Proizvoda i usluga | Novosti | Znanje | Kontrola kvaliteta | Obratite nam se | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica