Vrhunac Biotech Ltd

o nama

o nama

Apex Biotech Ltd , koje se nalazi u Xian Hi-tech razvoj zona, specijalizirao ekstrakcije i razdvajanja prirodni Botanički bioaktivnih sastojaka kao R & D, proizvodnja, prodaja i uvoz i izvoz standardizirani prirodnih ekstrakata.

Vrhunac se fokusira na razvoj i primjenu novih proizvoda i novih tehnologija. Oslanjajući se na iskusnog tehničkog tima i dostignuće eksperimentalne opreme, Apex također pruža ODM, OEM i ugovor usluge proizvodnje prema zahtjevima kupaca. Trenutno je Apex glavni proizvodi uključuju Silimarin Silybin/Silibinin, Gingerol, soje Isoflavone, Paeoniflorin, Salvanic kiselina, Tanshinol, Tanshinone, Salvianolic kiselina B, i Purearia Isoflavone, kao i raznih drugih biljnih ekstrakata.

Apex je osnovana i sveobuhvatnu kontrolu kvalitete sustav, koji je uključen u, ali ne ograničavajući se na, selektivna kupovine sirovina, procesa proizvodnje, inspekcije, pakiranje i transport. Vrhunac je laboratorij je opremljen sa napredan HPLC, GC, UV i TLC uređaja za detekciju i Mikrobiologiju laboratorij, osiguravajući vrhunsku kvalitetu proizvoda i najboljih usluga.

Apex je tvornica je smještena u Xuzhuang Dali županije, provincije Shaanxi, koji je redizajniran u skladu s pravilima GMP i izgrađen kao moderna tvornica, ima je 2 x 3 CBM topline refluks aspiratora, u 4x8CBM lonac tip protustrujno plivanje aspiratora, izvan koncentraciji u velikom broju jedinica, parni sušenje jedinica za preostali materijal, kromatografske kolone, sedimentacijskim spremnicima, reakcija kotlovima, vakuum sušenje peći, sprej za sušenje obične i mikrovalne pećnice. Čista zona za preradu, sušenje i pakiranje, sastanak QS zdravstvene standarde, sprječava proizvode iz sekundarne kontaminacije prilikom sušenja, drobljenja i miješanja. Objekti imaju mogućnosti obraditi nekoliko tona ekstrakata, mnoge sorte za male obrada naloga i termo osjetljive proizvode.

Apex je misija je osvojiti tržišta integritet i inovativnost; da služe kupcima najbolje kvalitete i visoke učinkovitosti.

APEX kulture

Temeljne vrijednosti: Ljudi prije svega, odgovornost, jedinstvu i napretku.

Poslovni vjerovanje: Integritet, inovacija, Win tržišta; Dobra kvaliteta, visoka učinkovitost, pružanja usluge korisnicima.

Vizija poduzeća: Vrhunskih usluga, prvoklasne kvalitete, međunarodni Brandovi, svjetski ugled.

Slogan: Zdravih proizvoda, lijep život!

Naša misija

1. majstor vrhunskih Biotehnologija u svijetu, kontinuirana inovacija, istraživanja najbolje prikladan proizvoda za zdravlje ljudi.

2. daje sve od sebe kako bi se postigla međunarodni brand visoke kvalitete proizvoda i vrhunske usluge na međunarodnom tržištu i steći dobru reputaciju od kupaca.

3. Members'satisfaction, kupca pohvala i priznanje svijeta kao socijalna vraća.

4. poboljšanje kvalitete života osoblja, povećati osjećaj postignuća zaposlenika u poduzećima.

5. visoka efikasnost, niska Potrošnja energije, zaštita okoliša, zdravlja, Reciprocate društva.

Upit
Obratite nam se
Adresa: Br. 6 Zhangba 4 Rd., Xi'an Hi-Tech zona, Xi'an 710077, Kina.
Telefon: +86 (29) 8860 1330
Faks: +86(29) 8860 9131
E-pošte:info@apex-bio.com
Početna stranica | o nama | Proizvoda i usluga | Vijesti | Industrija znanja | Kontrola kvaliteta | Obratite nam se | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica