Vrhunac Biotech Ltd

Proizvoda i usluga

Prilagođeni ekstrakt

Adhezivni izvlakac korena Rehmannia

Adhezivni izvlakac korena Rehmannia

Apex Biotech Ltd je jedan od vodećih proizvođača ekstrakta proizvođača radixa Kina, opremljen profesionalnim tvornicama, dobrodošao na veleprodaju jeftinih radix rehmanniae ekstrakta, adhezivi ekstrakt ružičnog gomolja, catalpol 98%, ekstrakt shu di huang, radix rehmanniae ekstrakt 10: 1 od nas. Brief ...

Chat Sada
Products Details

Opis

Rehmannia polisaharid B sadržan u Rehmannia glutinosa je uključen u održavanje stabilnosti tela i ima očigledne anti-tumorske efekte i može izazvati proliferaciju imunih ćelija u telu i povećati njegovu sposobnost ubijanja tumorskih ćelija. Rehmannia takođe reguliše metabolizam hormona, smanjenje šećera u krvi, anti-starenje i sedaciju, diurezu i tako dalje. Iako je Rehmannia glutinosa bogata hranjivim sastojcima, lepljiva je zbog prirode Rehmannia glutinosa, koja otežava varenje. Svako sa slabostima slezine i stomaka, qi stagnacijom, sputumom i abdominalnim distenzovanjem i manje jesti će biti obustavljeni.

Rehmannia glutinosa, poznata i kao suva rehmannija, je slatka, gorka i hladna. Ima efekte čišćenja topline i rashlađivanja krvi, hranjenja đina i promovisanja tečnosti, i predstavlja sredstvo za čišćenje i hlađenje. Koristi se za zagrijavanje bolesti, krvi, suvih usta, jezika ili crvene boje, itd., Kao što je Qingying Decoction; za toplinu u krvi, stazu krvi, povraćanje krvi, krv u urinu, krvarenje materice i drugi simptomi, kao što su Sisheng pilule, nosoroga Rehmanniae Debrach; za groznicu, đu, suhu usta ili žeđ i polidipsiju, kao što su polidipsija i polidipsija, kao što su Yiwei Tang, Yuquansan; Vrlo je vruće i povređuje skrotum i izaziva konstipaciju u crevima, kao što je supa.


Prednosti

Čišćenje toplote i hlađenje krvi. Ukus gorčine, hladnoće i krvi može očistiti krv i zagrejati krv. Koristi se za hipertermiju, žeđ i crvenilo jezika, kao što je decokcija Qing Ying. Pored toga, proizvod ima efekat za zaustavljanje krvarenja kroz hlađenje krvi, i može se koristiti za različite hemoragične bolesti toplote krvi.

Yin sušenje vlažnosti i stvaranje pljuvačke. Koristi se za kasniju fazu febrilnih oboljenja i za one koji pate od zle toplote. Pored toga, proizvod je hranu za jin i čišćenje topline. Najčešće se koristi za tretiranje žednih, vrtoglavih i vrtoglavih pacijenata sa nedostatkom Yin i vatrom.

Hot Tags: adhezivni rehmanni ekstrakt korenskih gomolja, Kina, proizvođači, fabrika, veleprodaja, jeftini
Srodni proizvodi
Upit
Upit
Obratite nam se
Adresa: Br. 6 Zhangba 4 Rd., Xi'an Hi-Tech zona, Xi'an 710077, Kina.
Telefon: +86 (29) 8860 1330
Faks: +86(29) 8860 9131
E-pošte: info@apex-bio.com
Dom | O nama | Proizvoda i usluga | Novosti | Znanje | Kontrola kvaliteta | Obratite nam se | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica