Vrhunac Biotech Ltd

Proizvoda i usluga

Prilagođene ekstrakt

Cimet kora ekstrakt Powder10:1

Cimet kora ekstrakt Powder10:1

Ekstrakt kore cimeta Latinski naziv: Cinnamomi Cassiae Cortex Specifikacija: 10:1, 20:1 (Ex. omjer) Dextrine: 3 ~ 5%

Chat Sada
Products Details


Kratak uvod

Cimet ekstrakt je vrsta zdrave hrane i medicini sirovi materijal koji je napravljen od suhe cimet i od tehnologije ekstrakcije Aktivni sastojak biljke.

Latinski naziv: Cinnamomi Cassiae Cortex

Botanički izvor: U prahu cimet kora

Specifikacija: 10:1, 20:1 (Ex. omjer)

Cimet Polifenoli: 5-10%

Cimet Flavoni: 10-20%

Dextrine: 3 ~ 5%

Topljivost: Lako topiv u vodi, malo topiv u etanolu.

Izgled: Crveno-smeđe fini prah.

Prednosti za zdravlje

Očigledno poboljšanje učinak na ljudski imunološki sustav; mehanizam djelovanja je da može povećati proliferaciju i diferencijaciju ljudskih limfocita T i B limfociti, i uzdići svoju funkciju; povećati funkciju ubijanja stanica ubojica i phagocytic funkcije mononuklearnih fagocita. . Rezultati ove studije pružiti važan eksperimentalni i teorijski dokaz za probir prirodne kineski lijekovi koji su učinkoviti i nema toksičnih nuspojava.

Cimet ekstrakt može inhibirati ekspresiju ciklooksigenaze-2 i ugljičnog monoksida sintetaza u RAW2647 stanicama kulturi in vitro i ima protuupalno djelovanje. Cimet ima određene inhibitorni učinak na akutne i kronične upalne reakcije, a preventivno djeluje na adjuvantne artritis, koji može spriječiti sekundarne simptome cijeloga tijela.

Cimet ekstrakt može održavati normalni toleranciju i poboljšati osjetljivost tijela na inzulin. Fenolne oligomera u CE može smanjiti učinak dijabetesa. Različite doze CE14d mogu biti iskorištene da znatno smanjiti razinu šećera u krvi modela životinja i poboljšanje periferne Insulinske. Razini, postoji smanjenje u hiperglikemija postprandijalno.

Cimet ulje može inhibirati rast crijevnih invazivna Escherichia coli. Dodatkom cimeta do Volge je najočitiji utjecaj na Helicobacter pylori, koja je vezana uz antioksidativno djelovanje biljaka.


Aplikacija 
1. supstance
2. funkcionalne hrane kao kapsule ili tablete
3.Water-topljivi pića
4. zdravih proizvoda

Hot Tags: cimet kora ekstrakt powder10:1, Kina, proizvođač, tvornica, veleprodaja, jeftino
Srodni proizvodi
Upit
Upit
Obratite nam se
Adresa: Br. 6 Zhangba 4 Rd., Xi'an Hi-Tech zona, Xi'an 710077, Kina.
Telefon: +86 (29) 8860 1330
Faks: +86(29) 8860 9131
E-pošte: info@apex-bio.com
Dom | O nama | Proizvoda i usluga | Novosti | Znanje | Kontrola kvaliteta | Obratite nam se | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica