Vrhunac Biotech Ltd

Proizvoda i usluga

Knowledge
Dom > Znanje > Sadržaj

Prednosti mlijeko čičak ekstrakt

Source: | Updated: Nov 17, 2015

Neke glavne prednosti mlijeko čičak ekstrakt silimarin i silybin

(1) jetre afiniteta

Mlijeko čička pomaže kod opće s jetrom uključujući žuticu (što je kada koža postaje obezbojen/žuta), jetrena bol i oteklina. Temeljen na romanu "The jednu zemlju biljni Sourcebook", flavonoidi otkriveni u mlijeko sjeme čička dodati značajnu jetra regenerira i štiti osobina naći u drugim dijelovima mlijeko čička. Flavonoidi će imati duboki rezultati na tijelo je imunološki sustav, Dakle jačanje sposobnosti organizma da se odupre bolesti. Oni pomažu stabilizira stanične membrane i kontroliraju stanične funkcije. Mlijeko čička je također mislio da je koristan za sljedeće probleme: akutni virusni hepatitis, metaboličke bolesti, trajne uporni hepatitisa i ciroze jetre.

(2) rak

Rana istraživanja u biljke također ukazuje da silimarin u mlijeko čička može imati anti-raka efekte. Ima snažan antioksidant kvalitete i dokazano je da inhibira razvoj grudi, ljudske prostate i raku ćelija u epruvetama. Dodatne studije su potrebne da se utvrdi da li biljka je efikasan ili sigurno za pojedince sa ovim vrstama raka.

(3) visoki kolesterol

Životinjski studija otkrila da silimarin (učinkovit spoj u mlijeko čička) radila kao učinkovito kao na snižavanje kolesterola droge probucol, sa dodani prednost od znatno povećanje HDL kolesterola. Potrebne su dodatne studije u pojedinaca.

(4) žučnih kamenaca i žučnog mjehura

Silimarin spomenuto da je unutar mlijeka čička može podići žuč topljivosti, koja potiče svoje cirkulacije. Kada trebate izbjeći ili otkloniti žučnih kamenaca ovo može biti vrlo koristan. Gallstones su mnogo manje vjerojatno da se formira kada žuč ima bolju cirkulaciju. Istraživači pokazuju da rutinska Primjena mlijeko čička može rezultirati primjetan je pad razine kolesterola je žuč.

(5) pretilost

Vrlo malo ljudi prepoznati funkciju jetre u smanjenje masnoće. Poboljšanje funkcije jetre često zanemaren u gotovo svim mršavljenje planovi. Jetra je značajan za pročišćavanje krvi i metaboliziranje masnoća u tijelu. Kao u jetri sposobnost da funkcionira je povećan silimarin, mast može završiti brže se metabolizira. To znači da rezultat je puno lakše za sve nas da izgubite težinu.

(6) naše kože

Koža je najveći organ u stas i bitan organ za čišćenje. Psorijaza je trebao pojaviti zbog postojanja specifične toksine u naš krvotok. Ima par komada dokaza koji pokazuju rizik od psorijaze ima potencijalne veze na abnormalne funkcije jetre. Dakle, kao rezultat pomaže jetri, jedna od prednosti mlijeka čička je da pomaže našoj koži biti zdraviji kroz povećane jetrene funkcije.

Vrhunac je mlijeko čičak ekstrakt stane 80% silimarin i 90% silybin, a o Primjeni mlijeko čičak ekstrakt, većinu vremena, to može biti dodan u zdravstvenu njegu kao glavni biljni supplement.welcome obratite nam se, ako imate bilo kakvih pitanja o našim mlijeko čičak ekstrakt.

Par: Koje su razlike HPLC, UV

Sljedeći: ne

Upit
Obratite nam se
Adresa: Br. 6 Zhangba 4 Rd., Xi'an Hi-Tech zona, Xi'an 710077, Kina.
Telefon: +86 (29) 8860 1330
Faks: +86(29) 8860 9131
E-pošte:info@apex-bio.com
Dom | O nama | Proizvoda i usluga | Novosti | Znanje | Kontrola kvaliteta | Obratite nam se | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica