Vrhunac Biotech Ltd

Proizvoda i usluga

Knowledge
Dom > Znanje > Sadržaj

cikorija ekstrakt-Inulin

Source: | Updated: Aug 23, 2016

Ostali nazivi: Achicoria, Barbe de Capucin, plavi mornara, Cheveux de Paysans, Chicorée, Chicorée Amère, Chicorée Sauvage, Cichorii Herba, Cichorium intybus, Cichorii Radix, zajednički korijen Cikorije, Écoubette, Hendibeh, Herbe ŕ Café, Hinduba Kasani, Kasni, Racine de Chicorée komune, Succory, divlji Radič, divlja Endivija, Yeux de Chat.

Inulins su skupina prirodnih polisaharida producirao mnoge vrste biljaka, industrijski najčešće izvađen iz cikorije. U inulins pripadaju klasi dijetalnih vlakana poznat kao fructans. Inulin je koristiti neke biljke kao sredstvo za čuvanje energije i obično se nalazi u Korijeni ili rizomi. Većina biljaka koja sintetizira i pohranjuje inulin ne čuvati drugih oblika ugljikohidrata kao što su škrob. Korištenje inulin se Mjeri bubrežna funkcija je u andquot; zlatni standardandquot; za usporedbu s drugim sredstvima za procjenu klirensa kreatinina.

Cikorija se koristi zbog gubitka apetita, prevrnut želuca, zatvor, jetra i žučni mjehur poremećaji, rak i ubrzan rad srca.

Također služi kao "tonik", povećati proizvodnju urina, za zaštitu jetre, i uravnotežiti stimulans efekt kave.

Neki ljudi nanesite tijesto od cikorije lišća direktno na kožu za otekline i upale.

U hrani, cikorija ostavlja se često jede kao celer i korijena i list pupoljci su kuhani i jedu. Cikorija se također koristi kao kuhanja začin i okus hrane i pića. Miješa kavu često uključuju zemlju cikorija povećati bogatstvo od kave.

Kako to funkcionira?

Korijen cikorije ima blagi laksativni učinak, povećava žuč iz žučnog mjehura i smanjuje otekline. Cikorija je bogat izvor Beta-karotena.

CIKORIJA nuspojave andamp; Sigurnost

Cikorija je VJEROJATNO SIGURNO za većinu odraslih osoba kada se konzumira u količinama u hrani.

Cikorija je možda SIGURAN za većinu odraslih osoba kada se uzimaju na usta u ljekovitim količinama. Rukovanje cikorija biljka može izazvati iritaciju kože.

RADIČ za doziranje

Odgovarajućom dozom radič za upotrebu kao terapija ovisi o nekoliko faktora kao što su userand #39; s dobi, zdravlje i nekoliko drugih uvjeta. U ovom trenutku ne postoji dovoljno znanstvenih podataka utvrditi odgovarajući raspon doze za cikorija. Imajte na umu da prirodni proizvodi nisu uvijek nužno sigurne i dozama može biti važno. Budite sigurni da Slijedite odgovarajuće upute na etiketama proizvoda i konzultirati vaš ljekarnik ili liječnik ili drugi zdravstveni djelatnik prije korištenja.

Upit
Obratite nam se
Adresa: Br. 6 Zhangba 4 Rd., Xi'an Hi-Tech zona, Xi'an 710077, Kina.
Telefon: +86 (29) 8860 1330
Faks: +86(29) 8860 9131
E-pošte: info@apex-bio.com
Dom | O nama | Proizvoda i usluga | Novosti | Znanje | Kontrola kvaliteta | Obratite nam se | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica