Vrhunac Biotech Ltd

Proizvoda i usluga

Knowledge
Dom > Znanje > Sadržaj

Cimet ekstrakt

Source: | Updated: Sep 02, 2016

Cimet ekstrakt je više Koncentriran izvor okusa od mljevenog cimeta. Velik dio poput ekstrakta vanilije, napravljeno je namakanje cimet kora u alkoholu i Naprezanje iz bilo koje preostale krutine. Iako Proizvođači dužni navesti vrstu cimet se koristi za njihove proizvode, većina komercijalno proizvedene ekstrakata u sad-u dolaze iz cassia cimet. Cimet ekstrakt ima dugi rok trajanja kad je pohranjena na hladnom i suhom mjestu. Cimet ekstrakt ne bi trebao biti zbunjen uljem cimeta, koja je dobivena izravno iz kore i daleko više koncentrirani izvor okus.

Potencijalne koristi

U posljednjih nekoliko godina, znanstvena zajednica je generirana puno uzbuđenja o kako cimet može utjecati na kontrolu šećera u krvi. 2011 studiji objavljenoj u "Journal od ljekovita hrana" našli obje mljevenog cimeta i cimet ekstrakt bili učinkoviti u snižavanju Posta razina glukoze u krvi kod osoba s dijabetesom tipa 2 ili pre-dijabetes. 2012 studija objavljena u "Journal od the Academy od prehrane i Dijetetike" je zaključio da mljevenog cimeta unaprijeđen kontroliran krvni odgovor glukoze nakon jela, a 2006 studija objavio u "European Journal od kliničkog istraživanja" pokazala je da cimet ekstrakt pomogao smanjiti razinu glukoze u krvi kod dijabetičara sa siromašan glikemijski upravljanje. Unatoč obećavajućim dokazima, Međutim, dodatne su studije potrebne za znati kakav i koliko cimet je najkorisnije.

Ostala razmatranja


Dok miješanje žličicu cimeta ekstrakt u zdjelu kaše će najvjerojatnije imati koristi vaše zdravlje, konzumiranje previše cimet mogao nametnuti zdravstveni rizici. Cassia cimet sadrži kumarin, spoj koji može izazvati oštećenje jetre u visokim dozama. Kumarin je također antikoagulant, što znači da jede velike količine cassia cimet može omesti vaš krvi sposobnost zgrušavanja kada je to potrebno... posebno za one koji već uzimaju antikoagulantne lijekove kao što su varfarin. Iako nema maksimum uspostavljena sigurna doza za Cimet, prosječna zdrava osoba može sigurno pojesti koliko god 6 grama cimeta dnevno do šest tjedana, prema Nacionalnog centra za Komplementarne i alternativne Medicine.
Trudnice i Svatko tko ima bolest jetre ili bubrega trebao bi izbjegavati visoke doze cimeta, prema New YORKU Langone Medical Center. Ako ste zainteresirani za konzumiranje cimeta za svoje potencijalne zdravstvene beneficije, pitajte svog liječnika, koje vrste za korištenje a koliko mogu sigurno pojesti.

reference

http://www.livestrong.com/article/505050-cinnamon-Extract-vs-ground-cinnamon/

Upit
Obratite nam se
Adresa: Br. 6 Zhangba 4 Rd., Xi'an Hi-Tech zona, Xi'an 710077, Kina.
Telefon: +86 (29) 8860 1330
Faks: +86(29) 8860 9131
E-pošte:info@apex-bio.com
Dom | O nama | Proizvoda i usluga | Novosti | Znanje | Kontrola kvaliteta | Obratite nam se | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica