Vrhunac Biotech Ltd

Proizvoda i usluga

Knowledge
Dom > Znanje > Sadržaj

Cimet ekstrakt-odličan biljni sastojak za promicanje zdrave glukoze

Source:Smart publikacije | Updated: Jul 22, 2016

U acient povijesti Kine, cimet se spominje onf Najranije na kineski botantical medicine. Neke zajedničke obrasce su ulje i prah. I Cinnamonand #39; s sirovo origion uključuje: Guangxi, Guangdong, Yunnan, itd.

Eterična ulja u cimet prirodno djeluju u smislu podrške zdravi inzulin djelovanje i pomažu u održavanju metaboličkih funkcija. Uglavnom, ovo ulje može biti komparabilna u Spice proizvoda, Foodandamp; dodatak i kemijskih proizvoda za osobnu njegu.

O ekstrakt cimeta u prahu, snažan ekstrakt isporučuje pouzdana prirodna podrška zdravi inzulin funkcija.

Richard Anderson i njegov tim na na US Department of Agriculture's Human Nutrition Research Center u Beltsville, Maryland, otkrili znanstvene dokaze koji pokazuje kako cimet služi kao važan antioksidans,

a je koristan u prevenciji i kontroli dijabetesa i intolerancije glukoze.

Cimet sadrži u vodi topljivi polifenola spoj pod nazivom MHCP (methylhydroxy chalcone polimer), koji je suodgovoran za svoje zdravstvene beneficije. U neobjavljene epruvete pokusa, istraživači su otkrili da MHCP Oponaša inzulin, aktivira svoje receptore i djeluje sinergistički s inzulinom u ćelijama. Kada miševi su dobili MHCP, njihova razina glukoze pala dramatično.

Zatim, da vidim kako bi to funkcioniralo na ljudima, Alam Khan, koji je bio postdoktoranda u laboratoriju Anderson, organizirana studija u Pakistanu. Volonteri s tipom II dijabetes davali jedan, tri ili šest grama cimeta u prahu dnevno u kapsule nakon obroka.

Sve odgovorio nekoliko tjedana, s razine šećera u krvi koji su bili u prosjeku 20% niže od kontrolne skupine. Pojedini su čak ostvarili normalno šećera u krvi. Šećera u krvi počeo puzanje gore opet nakon što se dijabetes prestao uzimati cimet.

"Istraživači su otkrili da cimet aktivira sposobnost masne stanice u dijabetičke pojedince da reagiraju na inzulin, i ona također poboljšana uklanjanje glukoze."

Cimet ima dodatne pogodnosti. Također je smanjio krvni razine masnoća i "lošeg" kolesterola, koji također djelomično kontrolira inzulin. I u epruveti eksperimenata, neutralizirati slobodne radikale koji su povišeni kod dijabetičara.

Što aktivnim sastojcima su pronašli?

Anderson je tim pronašao cimet sadrži antioksidanata naziva polifenola povećati razinu tri ključna proteina. Ti proteini su važni u inzulina signalizacija, transport glukoze i upalni odgovor. U drugoj studiji,

Znanstvenici istražuju cimet kemije i našao taj proanthocyanidin — vrsta polifenola — može imati svojstva inzulinu.

"Istraživači su zaključili da cimet može biti vrijedne kandidata za novi lijek protiv dijabetesa."

Uz to, grupa na sveučilištu Calgary, Kanada, pronašao da fenolnih kiselina, koje su glavna komponenta cimet ekstrakt, Snižava razinu glukoze u krvi tako što pojačava transporta glukoze. Istraživači su zaključili da cimet može biti vrijedne kandidata za novi lijek protiv dijabetesa.

Što trebam tražiti u cimet dodatak?

Većina proizvodi sadrže samo je topiv u vodi cimet ekstrakt, nije važno topljivi cimet komponente. To je važno uzeti dodatak koji pruža puni spektar cimet aktivne fitokemikalije, uključujući i u vodi topljivi i važne topljivi spojevi uključujući cinamaldehid.

Zašto da shvatim cimet ekstrakt dodatak prilikom dodavanja začina u moju hranu?

Dobra vijest je da ne morate jesti masti-natovaren cimet peciva ili pita od jabuka da biste dobili dnevni ispune od ovaj iznenađujuće začin.

I dok posipanje cimeta na tost ili pahuljice ujutro će vam pomoći podrška zdrave razine glukoze u krvi, uzimajući pun spektar ekstrakt omogućit će vam da se sve potencijalne koristi od cimeta u Koncentriran, lako da se oblik.

Smo ga šefom #39; s Napomena:

Prirodno zdravlje rješenja opisan u ovom članku su dostupni kroz mnoge on-line trgovaca uključujući one navedene u nastavku.

Klikom na ove veze pomažu važno alternativnih zdravstvenih istraživanja možemo pružiti.

Posjet NutriStand – prehrana kiosk onaj dodatak za znanstveno Utemeljenih dodaci prehrani!

Posjetite međunarodni Antiaging sustavi za teško pronaći terapije. Specijalizirali su se sutradan #39; s tretmani danas?.

Posjetite www.amazon.com – odličan način da pronađete konkurentne ponude na dodataka koje nudi mnogo različitih proizvođača.

Posjetite VitaE8 - Ultimate Vitamin E – da biste saznali više o važnosti punog spektra vitamin E dodataka.

Ovaj članak nije namijenjen da dijagnosticirati, liječiti, izliječiti ili spriječiti bilo kakve bolesti. Uvijek posavjetovati s liječnikom prije nego ukrcati se na dodatak prehrani programu.


Upit
Obratite nam se
Adresa: Br. 6 Zhangba 4 Rd., Xi'an Hi-Tech zona, Xi'an 710077, Kina.
Telefon: +86 (29) 8860 1330
Faks: +86(29) 8860 9131
E-pošte:info@apex-bio.com
Dom | O nama | Proizvoda i usluga | Novosti | Znanje | Kontrola kvaliteta | Obratite nam se | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica