Vrhunac Biotech Ltd

Proizvoda i usluga

Knowledge
Dom > Znanje > Sadržaj

Glog Leaf Extract istraživanja obnove--zdravlje za srca

Source:Sljeme | Updated: Apr 11, 2016

Glog ekstrakta lišća već dugo koristi u biljnoj medicini u kineskoj povijesti, glog proizvodi obično su prodali za njihov utjecaj na zdravlje srca. Sadrži mnoge aktivne componments, glog list Flavonoids(HLF) 25% - 80% i 2% - 10% Viteksin-Rhamnoside su 2 važne one unutra. Glog list ekstrakt praha je zatim napravio u kapsule ili tablete ili dodaju meku hranu ili pića.

Cathy Woog, stručnjak za alternativnu medicinu, studirao na ovom projektu glog ekstrakta lišća. Vidjeti više sljedeće.

Antioksidansi u gloga su mislili kako bi poboljšao zdravlje srca jačanjem krvne žile i stimulira protok krvi. Imajte na umu da znanstvenu potporu za potencijalne koristi glog je ograničena.

(1) kroničnog zatajenja srca

Glog može pomoći upravljati simptome i poboljšati Fiziološki rezultate kada se koristi kao sporednu liječenje kroničnog zatajenja srca, prema 2008 istraživanje pregled 14 studija (uključujući ukupno 855 kroničnog zatajenja srca bolesnici). Za pregled nalaza ukazuju na tretman s glog može dovesti do poboljšanja u toleranciju vježbanja i simptomi kao što su umor i otežano disanje.

(2) visoki krvni tlak

U pilot studije objavljen 2002, 38 blago hipertenzivnih volonteri bili Dodijeljeni dnevni dodatak od 600 mg magnezija, ekstrakt 500 mg glog, kombinacija magnezija i glog ili placebom. Nakon 10 tjedana, 19 ispitanika koji je uzeo ekstrakt gloga pokazao veće smanjenje odmara dijastolički krvni tlak nego drugi članovi studija.

Štoviše, glog-uzimanje Sudionici pronađeni su da imaju niže razine tjeskobe.

U novijim studija objavljena u 2006, znanstvenici otkrili da glog pomoć niži krvni tlak među pojedincima uzimanje lijekova za liječenje svog dijabetesa tipa 2.

(3) ateroskleroza

Životinjskih studija objavljena u 2009 sugerira da glog može pomoći smanjiti razinu masnoća u krvi (uključujući kolesterol) i pomoći u sprječavanju ateroskleroze (nakupljanja masnih naslaga u arterijama).

Upozorenja

Iako glog općenito smatra sigurnom, mogu izazvati nuspojave kao što su mučnina, umor, sedacija i znojenje.

Glog se također mogu komunicirati s određenim lijekovima, kao što su krvni tlak droge. Dodataka nisu testirani za sigurnost i zbog činjenice da prehrani su uglavnom nereguliranog, sadržaj nekih proizvoda mogu se razlikovati od što je navedeno na etiketi proizvoda. Također imajte na umu da sigurnosti dodataka u trudnica, njegu majke, djeca, i oni s medicinskim uvjetima ili onih koji uzimaju lijekove nije utvrđena. Možete dobiti savjete o korištenju dodataka ovdje, ali ako ste s obzirom korištenje glog, treba tražiti brzu medicinsku njegu za bilo kakve zdravstvene probleme i Posavjetujte se s liječnikom prije uporabe alternativne medicine ili promjena u svoj režim. Nadamo se da par rigoroznije ispitivanja mogu pokazati dobar rezultat, i miran, u kategoriji vjernik.

Neki Apex glog list ekstrakt fotografije su pokazali ovdje.

Viteksin-Rhamnoside 2% - 10%

Flavonoids(HLF) list gloga 25% - 80%

Gdje kupiti ekstrakt Gloga list? Gde mogu da nađem glog list ekstrakt i gdje se glog list ekstrakt za prodaju. Apex nastojimo služiti u za pružanje glog ekstrakta lišća. Apex Biotech Ltd, kao kineski velike i stručne GMP standard proizvođač biljnih sastojaka, posebno u biljni ekstrakt. Od sirovina sadnje proizvodnje postupak i konačni prtljage, sve su pod inspekcije naš Specialists.we bio posvetivši izvoz biljne ekstrakte uz dobru kvalitetu i comeptitive cijenu za dugo godina. Ako za suradnju ili proizvodi znanje profila, Pošaljite nam e-mail od strane info@apex-bio.com direktno. Radujemo baziranoj na upit.

Izvori:

Pittler MH, Guo R, Ernst E. "Glog ekstrakt za liječenje kroničnog zatajenja srca." Cochrane Database će vlč 2008 23; (1): CD005312.

Walker AF, Marakis G, Morris AP, Robinson PA. "Obećavajući hipotenzivni učinak gloga ekstrakt: randomiziranom dvostruko slijepom pilot studija blaga, bitno hipertenzije." Phytother Res. 2002 16 (1): 48-54.

Walker AF, Marakis G, Simpson E, nadam se da JL, Robinson PA, Hassanein M, Simpson HC. "Hipotenzivne učinke gloga za pacijente s dijabetesom uzimanje lijekova: randomizirana kontrolirana." Br J Gen PR. 2006 56 (527): 437-43.

Xu H, Xu je, Ryan D. "Proučavanja komparativne efekata koje glog plod spoja i simvastatina na snižavanje razine lipida u krvi." Sam J brada Med. 2009; 37 (5): 903 8.

Upit
Obratite nam se
Adresa: Br. 6 Zhangba 4 Rd., Xi'an Hi-Tech zona, Xi'an 710077, Kina.
Telefon: +86 (29) 8860 1330
Faks: +86(29) 8860 9131
E-pošte:info@apex-bio.com
Dom | O nama | Proizvoda i usluga | Novosti | Znanje | Kontrola kvaliteta | Obratite nam se | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica