Vrhunac Biotech Ltd

Proizvoda i usluga

Knowledge
Dom > Znanje > Sadržaj

Dodatak Tribulus Terrestris ekstrakt istraživanja

Source: | Updated: Aug 29, 2016

Ekstrakt Tribulus terresstris, zrelo voće prikupljeni u proljeće, s trnjem i nečistoće uklonjene, suši i napokon izvađen.

Aktivni sastojak sadrži: Saponina, semidrying ulje, peroksidaze, glikozida smole, proteini i neorganske.

Koje naočale isporučujemo je: Saponini 40% - 90%, UV.

UvođenjeTribulus Terrestris

Tribulus Terrestris je biljka uzgaja u Chian, Africi, Indiji i dijelovima Istočne Europe, te je korišten zbog svoje sposobnosti kako bi poboljšao proizvodnju testosterona. Različita izvješća daju glede stupnja testosterona elevacija, u rasponu od 30 do 50 posto. Nastajanju upotrijebile u sjevernoj Americi je usmjerena na atletski mišića i poboljšanje performansi i medicinski seksualne probleme s erekcijom i smanjen seksualni nagon.

To pomaže da se ženei #39; s nisko seksualne želje

U studiji Teheran, Iran, oni dizajn suđenje toassess sigurnost i djelotvornost Tribulus terrestris u žena s hypoactive, seksualne želje poremećaja tijekom njihove plodne years.67 žena s poremećajem hypoactive seksualne želje su nasumično dodijeljen za Tribulus terrestris ekstrakt (7,5 mg/dan) ili placebo tijekom 4 tjedna. Želju, uzbuđenje, podmazivanje, orgazam, zadovoljstvo i bol su mjerene na početku i nakon 4 tjedna nakon završetka liječenja pomoću na ženske seksualne funkcije Index (FSFI). Na kraju četvrtog tjedna, bolesnika u grupi Tribulus terrestris je doživio značajan napredak u njihov ukupno FSFI želju, uzbuđenje, podmazivanje i satisfactionI. Učestalost nuspojava bila je slična između dvije grupe.

Nije učinkovit u muškaraca s erektilnom disfunkcijom

Tribulus terrestris u odnosu na placebo u liječenju erektilne disfunkcije: prospektivna, randomizirana, dvostruko slijepa studija. Mogu Glumit Urol Esp. 2014. Ova studija radi u Španjolskoj odabrali 30 zdravih muškaraca ove rjedina 40 godina s erektilnom disfunkcijom. Bolesnici su bili randomizirani u dvije skupine od petnaest ispitanika. Grupno učenje primio 800mg Tribulus terrestris, podijeljeno u dvije doze dnevno za trideset dana i kontrolu skupina dobila placebo upravljao na isti način. Na doza i intervala studirao, Tribulus terrestris nije bio djelotvorniji od placeba na poboljšanje simptoma erektilne disfunkcije ili serum ukupnog testosterona.

Naše komentare: doze u ovoj studiji je 800 mg, tamo se ne spominje da li je to ekstrakt. Doziranje u suđenju na žene koje su gore navedene koristi nekoliko grama dnevno.

Unutrašnje pakovanje: dvoslojne plastičnu vrećicu.
Vanjskog pakiranja: vlaknaste ploče bubnja
Dimenzije: 350 x 530 mm
N.W.: 25kgs
GW: 28kgs

Vrhunac je manufacuture odTribulus Terrestris ekstrakt, Mjesečni izlazni je 5 tona. Dobrodošli u nama će se konzultiratiTribulus Terrestris ekstrakt/Tribulus TerrestrisSaponini.


Kupite ekstrakt Tribulus Terrestris

Upit
Obratite nam se
Adresa: Br. 6 Zhangba 4 Rd., Xi'an Hi-Tech zona, Xi'an 710077, Kina.
Telefon: +86 (29) 8860 1330
Faks: +86(29) 8860 9131
E-pošte:info@apex-bio.com
Dom | O nama | Proizvoda i usluga | Novosti | Znanje | Kontrola kvaliteta | Obratite nam se | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica