Vrhunac Biotech Ltd

Proizvoda i usluga

Knowledge
Dom > Znanje > Sadržaj

Vitex krepostan bobica ekstrakt ravnoteža svoje hormone prirodno

Source:organicauthority | Updated: Jul 26, 2016

Konopljike je biljka koja je ustvari Vitex agnus castus. Biljka je listopadni grm koji je porijeklom iz zemalja mediterana, Europe i centralne Azije. Vitex ima vitke listove i tamno Ljubičaste bobice koje imaju duge povijesne i ljekovite koristiti u Grčke i Rimske antike. Redovnici obično proguta Ova biljka u srednjem vijeku pomoći skrajnjih seksualnu želju, što je dovelo do nastanka više uobičajeno ime--konopljike ili krepostan stabla. Posavjetovati sa svojim liječnikom prije korištenja konopljike mioma. Konopljike se vjeruje da rade prema suzbijanju oslobađanje prolaktina iz hipofize. Povišene razine prolaktina može također uzrokovati nepravilan Menstrualni ciklus ili čak nepostojanje razdoblja.

Ekstrakt Konopljike je ekstrakt stvoren od plavo-Ljubičaste bobice krepostan bobica stabla (Vitex Agnus-Castus). Ovaj proizvod pruža mnoge zdravstvene prednosti za dodatke prehrani, uglavnom, popravak hormonalne neravnoteže u žena. Ekstrakt Konopljike se razlikuje od sličnih tvari jer indirektno utječe na tijelo i nije hormon.


Ekstrakt Konopljike mogu pomoći da prilagodite Čovjekova Menstrualni ciklus

Travari vjeruju konopljike je prirodni izvor progesterona. Pomaže u normaliziranju omjer progesterona u estrogen i naknadno pruža olakšanje od Mjesečni simptome povezane s predmenstrualni sindrom uključujući nadutost, Grčevi, akne, osjetljivost grudi, i Promjene raspoloženja. NEDOVOLJNA razina progesterona kod žena može izazvati mnogo različitih vrsta Menstrualni problemi, kojima su nepravilni Menstrualni ciklusi, luteinske faze oštećenja i povećane razine hormona hipofize prolaktina, i konopljike dugo je bio korišten za liječenje tih pitanja. Konopljike može biti odličan način uravnotežiti hormone prirodno, a ne okreću sintetski oblici hormona. Je osobito korisno za žene koje skidamo pilule, jer to je čest uzrok nepravilnog razdoblja. Konopljike možda samo trebate jumpstart svoj Redoviti Menstrualni ciklus.

Konopljike može biti prvi korak lijek pobačaj i Neplodnost

Budući da progesteron igra ključnu ulogu u začeću i braneći trudnoća, konopljike također može biti prvi korak prije nego pokušate tretmane neplodnosti. Progesteron je potrebno zgusnuti endometriju i pomoći s defektima luteinske faze — razdoblje između ovulacije i menstruacije tijekom ženski Menstrualni ciklus koji je obično dug 10-17 dana. Kada nedovoljna luteinske faze, to može dovesti do problema s začeća i pobačaj. Kao sa bilo bilje i farmaceutske droge, to je najbolje da provjerite sa svojim liječnikom prije početka uzimanja konopljike režim.

Chastrberry može pomoći sa simptom menopauze

Neke studije su pokazale da korištenje ekstrakta konopljike također može pomoći sa simptomima perimenopauze, najranijoj fazi menopauze. Hormon Balansiranje osobine od konopljike čine ga idealnim za suzbijanju vruće Trepće i druge simptome. To možete također kombinirati s drugim biljem kao što su black cohosh ili dong quai za maksimalni učinak.

Cvjetovi biljke konopljike su također mislili da imaju jačanje efekt na libido, koji mogu biti umanjene tijekom menopauze.

Druge zdravstvene beneficije

Konopljike nije samo za žene. To je također bio korišten kao prirodni lijek za pomoć ravnotežu hormona u muškaraca. To je prirodni anti-androgenih koji Snižava razinu testosterona i mogu suzbiti pojave raka prostate.

Konopljike također ima antioksidativna svojstva za uklanjanje slobodnih radikala kao anti-upalni svojstva. To može biti učinkovit za probavne probleme, a može biti korisna u smanjenju ukupne razine kolesterola.

Nuspojave od Konopljike

Kada konopljike se uzima u umjerenim količinama, nema poznatih nuspojava, iako to ne bi trebalo više od 6 do 8 mjeseci zaredom. Predoziranje može uzrokovati glavobolju, vrtoglavicu, mučninu, prevrnut želuca, osip i svrbež.

Uzimanje konopljike se ne preporučuje ako se tretira za bilo koju vrstu hormona vezanih stanja, uključujući uzimanje antibebi pilule. Preporučljivo je konzultirati svog liječnika prije uzimanja konopljike terapeutski u pravilu potencijalni sukob s drugim lijekovima koje vam svibanj biti uzimajući.

Jer konopljike može utjecati na sustav dopamina u mozgu, osobe koje uzimaju dopamina povezane lijekovi, kao što su određene antipsihotički lijekovi i lijekovi za Parkinsonovu bolest, Izbjegavajte korištenje konopljike.BuyChasteberry ekstrakt iz Vrška Biotech

Upit
Obratite nam se
Adresa: Br. 6 Zhangba 4 Rd., Xi'an Hi-Tech zona, Xi'an 710077, Kina.
Telefon: +86 (29) 8860 1330
Faks: +86(29) 8860 9131
E-pošte:info@apex-bio.com
Dom | O nama | Proizvoda i usluga | Novosti | Znanje | Kontrola kvaliteta | Obratite nam se | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica