Vrhunac Biotech Ltd

Proizvoda i usluga

Prilagođeni ekstrakt

Ekstrakt plodova Rangoon Creeper

Ekstrakt plodova Rangoon Creeper

Apex Biotech Ltd je jedan od vodećih proizvođača ekstrakta za proizvodnju krpelja u Kini, opremljen profesionalnim tvornicama, dobrodošao na veleprodaju jeftin ekstrakt ekstrakta kukuruza, quisqualic acid, ekstrakt ekstrakta kukuruza rangoon, fructus quisqualis pe, ekstrakt ekstrakta rangoon creeper 10: 1 od nas. Brief ...

Chat Sada
Products Details

Opis

Combretum indicum, poznat i kao kineski njuškari ili Rangoon puž, je vina sa crvenim klasterima u Aziji. Nalazi se u mnogim drugim delovima sveta kao kultivisana ukrasna ili divlja biljka. Biljka se koristi kao biljka. Korenje, seme ili voćne odjeće mogu se koristiti kao insekte koji odbijaju parazite ili smanjuju dijareju.


Karakteristike

Ima ukus slatko, toplo u prirodi, i deluje na slezinju i stomaku. Pogodan je za proterivanje grinja. Ovaj proizvod je slatka, topla, slezina, aroma, ukusni, bez očiglednih neželjenih efekata, koji se često koriste za liječenje bolova u stomaku uzrokovanim dečijim grinjama.


Biljka se koristi kao biljni lek. Korenje, seme ili voćne odjeće mogu se koristiti kao insekte koji odbijaju parazite ili smanjuju dijareju. Voćna supa se takođe može koristiti za gargle. Voće se takođe koristi za borbu protiv nefritisa. Leaves se mogu koristiti za ublažavanje bolova uzrokovanih groznicom. Koreni se koriste za lečenje reumatizma.


U cilju liječenja abdominalnog bola uzrokovanih aphidima, biljke se mogu očistiti. Čuva i guta za blagim bolestima i radi sa crnim šljivama, kore i drugim biljkama kako bi izbacio crvene grinje da bi sprečio ozbiljne infekcije.

U cilju lečenja maloljetne ishrane dojenčadi, gubitka od bledo žute boje ili abdominalnog bola izazvanog parazitima, biljka se obično koristi zajedno sa ljekovitim kvasom, sitan ječam, bergerinskim korenom, sjemenkama oraha betelom i drugim biljkama za ponovno ojačavanje stajaće hrane i ubijanja paraziti.


Aplikacija

U oblasti farmaceutskih proizvoda, začina, kozmetike, zdrave hrane, zdravih napitaka itd., Izgledi su veoma široki. U farmaceutskoj industriji, tradicionalna formula kineske medicine razvijena je u tablete, injekcije, pilule, granule, masti, itd. U industriji parfema razvijen je parfem za orlovi i njuškari, itd. Čačak od čaja, tropski kišobrani, pivo srebro pšenice i drugi proizvodi razvijeni su i favorizovani od strane potrošača u zemlji i inostranstvu.

Hot Tags: ekstrakt ekstrakta kašike rangoon, Kina, proizvođači, fabrika, veleprodaja, jeftini
Srodni proizvodi
Upit
Upit
Obratite nam se
Adresa: Br. 6 Zhangba 4 Rd., Xi'an Hi-Tech zona, Xi'an 710077, Kina.
Telefon: +86 (29) 8860 1330
Faks: +86(29) 8860 9131
E-pošte: info@apex-bio.com
Dom | O nama | Proizvoda i usluga | Novosti | Znanje | Kontrola kvaliteta | Obratite nam se | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica