Vrhunac Biotech Ltd

Proizvoda i usluga

Prilagođeni ekstrakt

Izvlak korijena Fleeceflower

Izvlak korijena Fleeceflower

Apex Biotech Ltd je jedan od vodećih proizvođača iz Kine fo-ti ekstrakta koji su opremljeni profesionalnim tvornicama, dobrodosli na veleprodaju jeftinog fo-ti ekstrakta, izvlacili su ga ekstrakt, polygonum multiflorum ekstrakt, prirodni fo-ti ekstrakt, izvadak korenskog fleeceflowera od nas. Kratak uvod Fo-ti ...

Chat Sada
Products Details

Funkcija

Njegova funkcija ogleda se u negi kose i anti-starenju. Studije su pokazale da Polygonum multiflorum može odložiti starenje, a njegov vitamin E može sprečiti regeneraciju bora. Veliki broj lipidnih proizvoda za peroksidaciju se akumulira kod starenja životinja, uz smanjenje aktivnosti supereksidne dismutaze. Rezultati su pokazali da Polygonum multiflorum može znatno smanjiti sadržaj malondialdehida u mozgu i jetrenim tkivima starijih miševa, povećati sadržaj monoaminskih predajnika u mozgu, poboljšati aktivnost SOD-a i značajno inhibirati monoamin-oksidazu-B u mozgu i tkiva jetre starih miševa. Aktivnost, čime se eliminiše oštećenje slobodnog radikala u telu, odlaganje pojave starenja i bolesti. Teorija slobodnih radikala ukazuje na to da formiranje i depozicija lipidnih peroksida može izazvati niz simptoma starenja. Zbog toga je sadržaj lipidnog peroksida jedan od glavnih pokazatelja za procjenu starenja. Peroksidacija lipida Polygonum multiflorum ekstrakta na koži miša Formiranje supstance ima vrlo očigledan inhibitorni efekat, što ukazuje na to da Polygonum multiflorum ima efekat odlaganja starenja kože i može se koristiti kao dobar kozmetički aditiv za anti aging. Pored toga, Polygonum multiflorum može značajno poboljšati sposobnost popravljanja oštećenja DNK perifernih limfocita kod starijih pacova, inhibirajući aktivnost neurotransmitera centralnog nervnog sistema inhibiranjem aktivnosti monoamin-oksidaze-B u mozgu, čime se reguliše aktivnost centralnog nervnog sistema i odlaganje starenja mozga.


Prednosti

1. Odloženo starenje, iako čini se da Polygonum multiflorum ne daje ljudima dovoljno hranljivog osećaja, ali u stvari Polygonum multiflorum može da se bori protiv slobodnih radikala, slobodni radikali su veoma važan uzrok ljudskog starenja, tako da može odložiti starenje.

2. Polygonum multiflorum može stimulirati suprarenal, što je za nas važno u lečenju tijela, tako da u smislu efikasnosti može pomoći u regulisanju lječenja tela.

3. Polygonum multiflorum može poboljšati sposobnost matičnih ćelija u koštanoj srži, može povećati sposobnost našeg tela za hematopoetikom, vrlo je korisno za telo.

4. Polygonum multiflorum je takođe veoma magičan lek za jetru, može nam pomoći da zaštitimo jetru, možemo učiniti ulogu jetre i popravku.

Hot Tags: kukuruzni ekstrakt ružičastog kopriva, Kina, proizvođači, fabrika, veleprodaja, jeftino
Srodni proizvodi
Upit
Upit
Obratite nam se
Adresa: Br. 6 Zhangba 4 Rd., Xi'an Hi-Tech zona, Xi'an 710077, Kina.
Telefon: +86 (29) 8860 1330
Faks: +86(29) 8860 9131
E-pošte: info@apex-bio.com
Dom | O nama | Proizvoda i usluga | Novosti | Znanje | Kontrola kvaliteta | Obratite nam se | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica