Vrhunac Biotech Ltd

Proizvoda i usluga

Zingiber officinale Root ekstrakt

Zingiber officinale Root ekstrakt

Ime proizvoda: Ekstrakt korena đumbira Latinski naziv: Zingiber officinale Korišćeni deo: Root Specifikacije: 1% -6% gingerolova pomoću HPLC, 10% -15% gingerola pomoću HPLC, vodorastvorne1% pomoću HPLC

Chat Sada
Products Details

Kratak uvod

Naziv proizvoda: Extract of Ginger Root

Latinski Naziv: Zingiber officinale

Korišćeni deo: Root

Specifikacije: 1% -6% gingerolova pomoću HPLC, 10% -15% gingerola pomoću HPLC, vodorastvorne1% pomoću HPLC

Izgled: Žuti smeđi prah

Miris: Karakterističan

Zdravstvene prednosti

1. Anti-inflamatorni efekat: Pored efekata smanjenja mučnine i povraćanja, ekstrakt đumbira se dugo koristi za smanjivanje efekata upale u tradicionalnoj medicini. Na primer, artritis, bronhitis i ulcerativni kolitis.

2. Hirurški efekat digestivnog trakta: Đumbir se smatra tonikom za digestivni trakt, koji stimuliše digestivnu funkciju i neguje crevne mišiće. Ova osobina pomaže supstancu da se kreće u digestivnom traktu i smanjuje iritaciju na crevima. Đumbir može štititi želudac od dejstava alkohola i nesteroidnih antiinflamatornih lekova (NSAID) i može pomoći u sprečavanju ulkusa.

3. Kardiovaskularno zdravlje itd .: Đumbir takođe može da podrži kardiovaskularno zdravlje smanjenjem viskoziteta trombocita i smanjenjem akumulacije. Mala preliminarna studija pokazuje da đumbir može smanjiti holesterol i sprečiti koagulaciju krvi. Ove funkcije štite krvne sudove od efekata opstrukcije i opstrukcije kao što je ateroskleroza. Međutim, potrebno je još istraživanja da bi se videlo da li su ovi preliminarni nalazi na kraju korisni za ljude.


Aplikacija

Korijen đumbira se široko koristi kao pomoć pri varenju za blagi stomak i preporučuje se od profesionalnih tjelesnih biljaka kako bi se sprečilo ili lečilo mučnina i povraćanje uzrokovane bolesti kretanja, trudnoće itd. Ima funkcije jačanja stomačnog i čir na želucu, žučne kese, jetre, jačanje srca, inhibiranje agregacije trombocita, sprečavanje halo, anti-tumor, centralna inhibicija, poboljšanje imuniteta, antibakterijski, insekticidni i antiinflamatorni, a također ima jak antioksidativni kapacitet. . Koristi se kao aditiv za hranu; koristi se za formulisanje ukusa.

Tehničke informacije

6-gingerol

8-gingerol

6-shogaol

10-gingerol


Tipični kromatogram izvora citrusa đumbira (Gingerols5%)


Pakovanje: 25kg / bubanj, unutrašnji duplom plastičnom kesom.

Skladištenje Čuvati u hladnom i suvom dobro zatvorenom posudu, čuvati dalje od vlage i jake svetlosti / toplote.

Rok trajanja: dve godine pod dobro skladištenom situacijom.

Hot Tags: zingiber officinale ekstrakt korena, Kina, proizvođači, fabrika, veleprodaja, jeftino
Srodni proizvodi
Upit
Upit
Obratite nam se
Adresa: Br. 6 Zhangba 4 Rd., Xi'an Hi-Tech zona, Xi'an 710077, Kina.
Telefon: +86 (29) 8860 1330
Faks: +86(29) 8860 9131
E-pošte: info@apex-bio.com
Dom | O nama | Proizvoda i usluga | Novosti | Znanje | Kontrola kvaliteta | Obratite nam se | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica